Onze aanpak - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan

Onze aanpak in 7 stappen

Het aanleggen van uw Mooi zwembad in de tuin is een zorgvuldig proces. Hieronder vindt u onze werkwijze zodat u van te weet waar u aan toe bent.

Bekijk onze aanpak

Stel uw eigen zwembad samen

Neem de eerste stap
1

BEREKEN UW BAD

Direct inzicht in de kosten en opties met behulp van onze configurator

Met behulp van de configurator kunt u in 15 klikken een volledig zwembad samenstellen. Hierbij kunt u alle componenten zelf bepalen zoals de afmetingen, inrichting van het zwembad, water behandeling, verwarming, schoonmaak en afdekking. Wanneer u een keuzes heeft gemaakt, heeft u direct inzicht in uw Mooi zwembad inclusief de kosten hiervan.

THUIS AFSPRAAK

Adviesgesprek bij u thuis

Een van onze medewerkers komt bij u thuis langs voor een adviesgesprek. Wij bespreken samen met u de mogelijkheden en beantwoorden ook eventuele vragen. Tijdens het gesprek doen wij een aantal metingen zodat wij een plattegrond kunnen maken van het zwembad in de tuin, de locatie, geulen en technische installatie. Verder zullen wij bespreken hoe de uitvoering van de grondwerkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden. Deze werkzaamheden kunnen door Mooi, uw eigen aannemer of hovenier worden uitgevoerd. Indien deze via Mooi worden uitgevoerd ontvangt u hiervoor een aparte offerte.

2
3

DEFINITIEVE PLANNING MAKEN

Akkoord en inplannen werkzaamheden

Na het voorlopige akkoord wordt er een detail bouwtekening van uw zwembad gemaakt. Wanneer deze akkoord is gaat het zwembad in productie en kunnen de voorbereidingen in de tuin gestart worden. Indien u met uw eigen aannemer werkt zullen wij uw aannemer begeleiden zodat alles soepel verloopt. Denk hierbij ook aan een eventueel sonderingrapport en vergunning.

START REALISATIE

Uitvoering van grond- en voorbereidende werkzaamheden

In deze stap worden de grond- en graafwerkzaamheden uitgevoerd en wordt tevens de technische ruimte voorbereid. Wanneer het gat gegraven is, kan de betonnen vloer worden gestort.

Afhankelijk van de uitkomst van het sonderingsrapport kan het nodig zijn om eerst te heien voordat de betonvloer kan worden gestort.

4
5

LEVERING EN PLAATSING

Positionering van het zwembad

Het zwembad komt aan op locatie en Mooi zwembaden zorgt ervoor dat de voorbereidingen worden gedaan om het zwembad in de tuin te kunnen plaatsen. De inhuur van een kraan kan door u worden verzorgd of onder onze regie. Vervolgens wordt het zwembad onder begeleiding van Mooi zwembaden geplaatst.

INSTALLATIE

Aanleggen leidingwerk en technische installatie

De installatie van uw zwembad is specialistisch werk. U kunt ervoor kiezen om dit zelf of door ons te laten doen. Wij zullen de installatie, leidingen, accessoires en lamellendek van te voren bezorgen.

6
7

AFWERKING

Aanvullen grond en afwerking tuin

Nadat het zwembad in de tuin is geplaatst, kan er worden begonnen met de afwerking. Deze werkzaamheden bestaan uit: het vullen van de ruimte rondom het zwembad met stabilisatie zand, gelijktijdig vullen van het zwembad, het storten van een betonnen ringbalk rond de zwembad rand waarna de randstenen kunnen worden geplaatst. Daarna  kan er worden begonnen met de afwerking van de tuin.

HELEMAAL KLAAR?

Plonzen maar!

U kunt nu genieten van uw Mooi zwembad in de tuin!

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.

Onze referenties

Bekijk onze resultaten

Vraag het onze specialisten

Heeft u vragen over webshop producten, heeft u hulp nodig bij de installatie van webshop producten of heeft u vragen over de aanleg van uw Mooi zwembad?

Persoonlijk advies en ondersteuning is bij Mooi zwembaden altijd binnen handbereik. Wij staan u graag persoonlijk te woord om te helpen met een passende oplossing.