Zwembad met inbouwnis| Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar alle referenties

Heerlen – Lichtgrijs zwembad met inlooptrap

Voor een klant in Heerlen hebben we een zwembad van 10 meter lang, 3.75 meter breed en 1.50 meter diep mogen plaatsen. Dit bad is uitgevoerd met een trap over de volle breedte. Aan de andere korte zijde bevindt zich een nis, waaruit de lamellenafdekking uit komt.

Het zwembad is voorzien van een lichtgrijze kleur, wat ervoor zorgt dat het water een rustige, natuurlijke kleur heeft. De twee lampen zorgen in de avonduren voor een prachtig verlicht zwembad, in alle kleur van de regenboog! Door de automatische niveauregeling wordt het bad automatisch weer aangevuld als het waterniveau te laag dreigt te worden.

Het roldek is voorzien van PVC lamellen. De grijze kleur loopt mooi over in de gebruikte randtegels en vlonder. Het roldeck kan geheel automatisch worden opgerold in de onderwaternis die aan de achterkant van het bad is geplaatst.

Het roldeck is met een afstandsbediening te bedienen. Verder zijn er diverse onderhoudsvriendelijke accessoires voorzien zoals een robot en PH-Chloor automaat zodat het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

Wilt u ook graag een zwembad in de tuin? Stel dan uw eigen zwembad samen in onze speciaal ontworpen zwembadconfigurator!

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Onze referenties

Bekijk onze resultaten

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.