Veelgestelde vragen - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan

Veelgestelde vragen

Polypropyleen zwembaden

Wat voor materiaal is Polypropyleen precies?

Mooi zwembaden levert zwembaden van Polypropyleen. Polypropyleen (PP) is een zeer sterk materiaal en bestand tegen hagel, vorst en temperaturen tot +30°C. Een Polypropyleen zwembad is vuilafstotend, krasvrij en UV-bestendig, waardoor het zwembad niet zal beschadigen of verkleuren.

Hoelang gaat een Polypropyleen zwembad mee?

Een zwembad van Polypropyleen gaat een leven lang mee. Wel is het belangrijk om het zwembad te onderhouden en te reinigen volgens de adviezen van Mooi zwembaden.

Hoe onderhoud je een Polypropyleen zwembad?

Een Polypropyleen zwembad vereist weinig onderhoud. Wel is het belangrijk om jaarlijks het zwembad winter en zomer klaar te maken zodat de installatie gecontroleerd is en klaargemaakt is voor het betreffende seizoen.

In welke kleuren is een Polypropyleen zwembad verkrijgbaar?

Polypropyleen zwembaden zijn verkrijgbaar in vele standaardkleuren: Blauw, Zand, Wit, Lichtgrijs en Antraciet. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Hoe kan ik mijn zwembad samenstellen? Welke indelingen zijn mogelijk?

Een Polypropyleen zwembad is in vele vormen en maten te realiseren. U kunt eenvoudig een zwembad samenstellen met behulp van onze configurator. Ook kunt u kiezen voor verschillende soorten trappen, bijvoorbeeld een hoektrap of trap over de breedte van het zwembad.

Denkt u aan een zwembad met een ingebouwde lamellenafdekking? Dan kunt u ervoor kiezen om het roldeck te laten wegwerken in een bank-/beach-gedeelte of onder uw terras, zodat u een groter oppervlak zwemplezier heeft.

Wat zijn de voordelen van een Polypropyleen zwembad?

Sterk en duurzaam

Polypropyleen is een thermoplastisch materiaal dat bekend staat om zijn stevigheid en duurzaamheid. Het is bestand tegen chemische stoffen, weersinvloeden en slijtage, waardoor het perfect is voor gebruik in zwembaden. Bovendien zijn onze polypropyleen zwembaden bestand tegen druk en kunnen ze zonder problemen tegen een stootje.

Flexibel ontwerp

Polypropyleen kan worden gevormd in vrijwel elke vorm en grootte zolang er maar wordt gewerkt met rechte hoeken. Dit maakt het mogelijk om zwembaden te ontwerpen die perfect passen bij jouw specifieke wensen en de beschikbare ruimte in jouw tuin.

Onderhoudsarm

Een van de grootste voordelen van een polypropyleen zwembad is dat het weinig onderhoud vereist. Het gladde oppervlak van het materiaal zorgt ervoor dat vuil en algen zich niet gemakkelijk kunnen hechten, waardoor het zwembad schoon blijft. Bovendien hoeft polypropyleen niet te worden geverfd of afgewerkt, wat betekent dat er geen kosten zijn voor het onderhoud ervan.

Milieuvriendelijk

Polypropyleen is een milieuvriendelijk materiaal, omdat het volledig recyclebaar is. Dit betekent dat het materiaal kan worden hergebruikt en dat er minder afval ontstaat.

Wat voor soorten zwembaden zijn er voor in de tuin?

Als je op zoek bent naar manieren om je tuin te upgraden, kan een zwembad een geweldige toevoeging zijn. Er zijn verschillende soorten zwembaden beschikbaar die geschikt zijn voor in de tuin. Hieronder bespreken we de meest voorkomende types.

Inbouwzwembaden

Inbouwzwembaden zijn permanent en worden geïnstalleerd in de grond. Ze zijn duurder dan opzetzwembaden, maar bieden wel meer mogelijkheden voor maatwerk en ontwerp. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en maten en je hebt meer opties voor extra functies, zoals jets en verlichting. Mooi zwembaden is specialist in de aanleg van inbouwzwembaden gemaakt van Polypropyleen.

Zwemspa’s

Zwemspa’s combineren een zwembad en een spa in één. Ze zijn over het algemeen kleiner dan traditionele zwembaden, maar bieden wel een krachtige stroming waardoor je kunt zwemmen op één plek. Ze zijn ook uitgerust met verschillende soorten jets en kunnen worden gebruikt voor hydrotherapie en ontspanning. Op aanvraag kan Mooi zwembaden deze leveren.

Natuurlijke zwembaden

Natuurlijke zwembaden zijn ontworpen om eruit te zien als een natuurlijk meer. Ze zijn gevuld met planten en biologische filters in plaats van chemicaliën om het water schoon te houden. Dit type zwembad kan duur zijn om te installeren, maar biedt wel een unieke en milieuvriendelijke optie. Mooi zwembaden heeft deze baden niet in zijn assortiment zitten en levert alleen Polypropyleen zwembaden voor in de tuin.

Opzetzwembaden

Opzetzwembaden zijn een populaire keuze vanwege hun draagbaarheid en betaalbaarheid. Ze kunnen gemakkelijk worden opgezet en gedemonteerd, en je hebt geen speciale installatie nodig. Er zijn verschillende maten en vormen beschikbaar, zodat je er een kunt kiezen die past bij de grootte en de stijl van jouw tuin. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op via ons contact formulier.

Zwembad in de tuin afhankelijk van je budget

Bij het kiezen van een zwembad voor jouw tuin is het belangrijk om te kijken naar de grootte van je tuin, jouw budget en jouw persoonlijke behoeften. Er zijn verschillende soorten zwembaden beschikbaar die geschikt zijn voor elk type tuin en elke smaak. Met de juiste keuze kun je genieten van een koele duik in jouw eigen achtertuin, wanneer je maar wilt!

Voorbereiding zwembad

Welke voorbereidingen moet ik zelf doen, voordat het zwembad kan worden geplaatst?

Voordat wij het zwembad plaatsen, is het belangrijk dat u de juiste voorbereidingen treft. Denk hierbij onder andere aan:

  • een eventuele vergunning (dit regelt u via de gemeente);
  • graafwerkzaamheden;
  • bronbemaling (afhankelijk van het niveau van het grondwater);
  • storten van een betonnen vloer;
  • een plek voor de technische ruimte (dit kan een bestaande of nieuwe ruimte zijn).

Natuurlijk denken wij graag met u mee en kunnen wij u hierin adviseren!

Hoe groot gat moet ik (laten) graven?

Hoe groot het gat moet worden, is afhankelijk van de afmetingen van het zwembad. Wij adviseren u om het gat van het zwembad altijd één meter groter te maken dan de binnenmaten van het zwembad. Dus heeft u een zwembad besteld van het formaat 6.00 bij 3.00 meter? Dan adviseren wij een gat te (laten) graven van 7.00 bij 4.00 meter.

Waar moet de betonnen vloer voor een zwembad aan voldoen?

Wij adviseren een betonnen vloer te storten met een dikte van 20 cm en een dubbele bewapening. Informeer goed of er eventueel geheid dient te worden onder de betonnen vloer.

Hoe diep moet ik het gat (laten) graven?

De diepte van het gat voor een inbouwzwembad in de tuin moet ongeveer 1.73 meter zijn. De opbouw is dan als volgt:

  • 20 cm voor de betonnen vloer
  • 2 cm vloer isolatie
  • 150,8 cm voor het zwembad
  • 3 cm voor de randtegels (afhankelijk van de tegeldikte)
  • wanneer u extra afschot wilt voor het terras langs uw zwembad kunt u het gat iets minder diep (laten) maken zodat er geen plassen op het terras blijven staan en het regen of zwembad water niet het zwembad inloopt.
Heb ik een vergunning nodig voor een inbouwzwembad in de tuin?

Het is per situatie verschillend of een vergunning nodig is voor een inbouwzwembad in de tuin. Het is verstandig om dit bij de gemeente te informeren of online te controleren. Zie bijgaande link: https://www.omgevingsloket.nl/Particulier/particulier/home

Aanvullen en afwerken zwembad

Waar moet ik op letten wanneer ik het zwembad ga (aan)vullen?

Het aanvullen van de ruimte rondom het zwembad moet zorgvuldig gebeuren. Dat is belangrijk voor een mooi eindresultaat. U dient het stabilisatiezand en het water gelijktijdig op hetzelfde niveau te brengen. Hierdoor voorkomt u dat het zwembad vervormt. Deze werkzaamheden kunnen wij ook voor u laten uitvoeren door onze vaste grondwerker in combinatie met een watertankwagen. Zo is de grond en het bad al binnen een halve dag (aan)gevuld.

Waarom wordt een betonrand rondom het zwembad geadviseerd?

Een betonnen ringbalk (betonrand) is belangrijk voor de stabiliteit en het leggen van de randtegels. Zo voorkomt u dat deze los komen te liggen of los vriezen.

Zitten grondwerkzaamheden bij de prijs inbegrepen?

De kosten voor de grondwerkzaamheden zijn niet bij de offerte inbegrepen. Indien gewenst, kunnen wij u in contact brengen met onze vaste grondwerker die het geheel voor u kan aannemen en uitvoeren. De afwerking van uw tuin kunt u het beste door uw eigen of lokale hovenier laten verzorgen.

Zitten de kosten voor kraanwerkzaamheden bij de prijs inbegrepen?

De kosten voor de kraanwerkzaamheden zijn niet bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst, kunnen wij een kraan voor u verzorgen.

Zelf installatie

Kan ik het zwembad zelf installeren?

U kunt ervoor kiezen om de techniek zelf te installeren of door derden, maar dit raden wij alleen aan wanneer u of de derden partij kennis heeft van elektra en loodgieterswerk. Mooi Zwembaden geeft alleen garantie op de door ons geïnstalleerde installaties.

Kan ik het zwembad ook zelf plaatsen?

Mooi Zwembaden is altijd aanwezig bij het plaatsen van uw zwembad in de tuin. Zo kunnen wij de plaatsing begeleiden, het zwembad controleren en controleren of alle benodigdheden aanwezig zijn.

Zwembad verwarming

Hoe kan ik het best mijn zwembad mechanisch verwarmen?

Met een warmtepomp kunt u op een goedkope manier uw zwembad verwarmen, vooral wanneer u zonnepanelen heeft. Er zijn grofweg twee soorten warmtepompen: de traditionele (aan/uit) warmtepompen of efficiënte (inverter) warmtepompen. De aan/uit warmtepomp verwarmt altijd op dezelfde stand. De inverter warmtepomp regelt het warmtevermogen automatisch. Dit maakt de inverter pomp een stuk energiezuiniger.

Hoe kan ik mijn zwembad natuurlijk verwarmen?

Door gebruik te maken van Solar lamellen wordt het zwembadwater op een natuurlijke manier door de warmte van de zon verwarmd. Deze lamellen hebben aan de bovenkant een doorzichtig gedeelte en aan de onderkant een zwart gedeelte. Het zwarte gedeelte van de lamel absorbeert het zonlicht en geeft dit af aan het water. De lamellen zelf hebben een hoog isolerende waarde. Een bad met Solar lamellen neemt ongeveer 50% meer zonnewarmte op dan een bad zonder Solar lamellen.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een lucht/water-warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en geeft dit vrij in het verwarmingssysteem. Het water van het zwembad wordt door de warmtepomp gepompt en verwarmt zo het water. Hierdoor wordt het zwembad op een energiezuinige manier verwarmd.

Wat is het verschil tussen een standaard warmtepomp en een die het zwemseizoen verlengd?

De standaard warmtepomp heeft voldoende capaciteit om uw zwembad warm te houden tijdens de zomermaanden. Een warmtepomp die het zwemseizoen verlengd, heeft overcapaciteit. Hierdoor kunt u eerder of later in het seizoen gebruik maken van uw zwembad. Daarbij heeft deze pomp een inverter, waardoor deze slim en efficiënt omgaat met zijn capaciteit en dus een stuk energiezuiniger is.

Hoe verwarm ik mijn zwembad?

Als u op zoek bent naar manieren om uw zwembad te verwarmen, dan zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Hieronder bespreken we enkele van de meest populaire manieren om uw zwembadwater op te warmen, inclusief de voor- en nadelen van elk systeem.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn een zeer efficiënte manier om uw zwembadwater te verwarmen. Ze werken door warmte uit de lucht te halen en deze te gebruiken om het zwembadwater op te warmen. Warmtepompen zijn duurder in aanschaf dan sommige andere verwarmingssystemen, maar ze zijn ook zeer energiezuinig en hebben daarom lagere operationele kosten op de lange termijn.

Zonne-energie

Een andere populaire manier om uw zwembad te verwarmen is met behulp van zonne-energie. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, zoals met zonnepanelen die speciaal zijn ontworpen voor zwembadverwarming. Zonne-energie is een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw zwembad te verwarmen, maar het kan wel afhankelijk zijn van de weersomstandigheden en kan daarom minder betrouwbaar zijn dan sommige andere opties.

Gasverwarming

Een andere optie is om uw zwembad te verwarmen met behulp van gas. Dit kan worden gedaan met behulp van een gasgestookte boiler of een propaantank. Gasverwarming is snel en efficiënt, maar kan duurder zijn in operationele kosten dan sommige andere systemen.

Elektrische verwarming

Elektrische zwembadverwarming is een andere optie, waarbij een verwarmingselement wordt gebruikt om het zwembadwater op te warmen. Dit kan een relatief betaalbare optie zijn, maar kan wel leiden tot hogere energiekosten dan sommige andere systemen.

Waterreiniging en schoonmaak

Wat is het verschil tussen een standaardpomp en een frequentiepomp?

Een standaardpomp draait continu op een standaard snelheid en heeft slechts twee standen: aan of uit. De snelheid wordt berekend aan de hand van de inhoud van het zwembad voor een goede circulatie.

Een frequentiepomp heeft een variabele snelheid. Het voordeel hiervan is dat de pomp bij een lagere snelheid minder energie verbruikt. Afhankelijk van de installatie, het zwembad en de benodigde draaiuren, kunt u zo het energieverbruik met 50% – 70% verminderen.

Hoe kan ik mijn zwembadwater automatisch desinfecteren?

Met een pH- en chloorregeling heeft u geen omkijken meer naar de waterkwaliteit. De regelaar meet en controleert continu de pH- en chloorwaarden en voegt automatisch chemicaliën toe, indien nodig. De sensoren zorgen voor een 100% nauwkeurige meting. Hierdoor bent u verzekerd van helder en gedesinfecteerd zwemwater.

Hoe werkt een niveauregeling voor een zwembad?

Door verdamping van het water of terugspoelen van het filter, daalt het waterniveau. Een niveauregeling voorkomt dat u het zwembad met de hand moet bijvullen en zorgt er automatisch voor dat het water op het juiste niveau blijft. Hiervoor wordt een mechanische vlotter naast de skimmer gemonteerd. Ook verkleint u zo het risico dat de pomp droog draait, omdat er te weinig water aanwezig is.

Wat doet een zwembad robot?

Een zwembad robot reinigt uw zwembad automatisch. U plaatst de robot in het zwembad, waarna deze zelf zijn programma uitvoert. De robot zuigt het vuil op, reinigt de bodem en de meer uitgebreidere modellen reinigen ook de wanden en waterlijn.

Wat is een Frequentie gestuurde filterpomp?

Een frequentie gestuurde filterpomp kan de snelheid van de motor regelen op basis van de vereiste waterstroom. Door de frequentie van de elektrische stroom te verlagen wordt het energieverbruik en de onderhoudskosten verminderd. Tevens wordt de levensduur van de pomp verlengd en de filtering van het water verbeterd.

Zwembad afdekking

Welke soorten oprolsystemen voor lamellen zijn er?

De mooiste manier om de lamellen op te rollen, is automatisch. Er zijn drie soorten oprolsystemen: onder water onder de zitbank, onder water onder het terras of een opbouw op het terras. Al deze oprolsystemen zijn elektrisch gestuurd. Wilt u deze investering liever nog even uitstellen? Dan is een goedkoper alternatief een handmatig oprolsysteem met een zomer- of winter deken. Wij raden u aan om de voorbereidingen alvast te treffen. Dit kan u later veel kosten besparen.

Waarom een lamellenafdekking voor uw zwembad?

Een (automatische) lamellenafdekking is een belangrijk onderdeel voor uw zwembad. Door de isolerende werking voorkomt u dat water (sterk) afkoelt en verdampt. Daarnaast hebben lamellen een groter drijfvermogen, waardoor deze meer veiligheid bieden. Ook komt er minder vuil in het zwembad, waardoor u minder chemicaliën hoeft te gebruiken. Kortom: een lamellenafdekking biedt vele voordelen. Als u kiest voor Solar lamellen, dan kunt u uw zwembad ook op een milieubewuste manier verwarmen met zonnewarmte.

Wat is het verschil tussen Polycarbonaat (PC) en Polyvinylchloride (PVC) en lamellen?

PC-lamellen zijn beter bestand tegen hagel en hebben over het algemeen een langere levensduur dan PVC-lamellen. De PVC lamellen zijn leverbaar in de kleuren Wit en Grijs. Door hun samenstelling zijn ze redelijk vergelijkbaar met PC-lamellen qua duurzaamheid en isolatie waarde. Ze laten echter geen licht door waardoor ze het zwembad zeer beperkt zullen warmen.

PC Solar lamellen zijn aan de bovenkant doorzichtig en aan de onderkant Zwart. Hierdoor absorberen ze zonlicht en wordt de zonnewarmte afgegeven aan uw zwembad.  Er bestaan ook doorzichtige PVC- of PVC-Solar lamellen. Deze zijn iets goedkoper, kwetsbaarder en minder duurzaam. Om deze redenen bieden wij deze dan ook niet aan.

Kunnen lamellen tegen hagel?

PC-lamellen en dichte PVC-lamellen kunnen over het algemeen vrij goed tegen hagel. Er kunnen weersinvloeden zijn, waardoor er toch schade kan ontstaan. Vaak is dit het geval wanneer de lamellen al wat verouderd zijn. Wanneer er (zware) hagelbuien worden verwacht, is het verstandig om de lamellen op te rollen. Mocht er toch een keer hagelschade ontstaan, dan is dit mogelijk verzekerd. Vraag dit na bij uw verzekeraar.

Hoe lang gaat een lamellenafdekking mee?

De meeste lamellen gaan tussen de vijf en tien jaar mee. Dit is afhankelijk van het gebruik, de waterkwaliteit, het onderhoud en de UV-straling.

Kunnen zwembad lamellen tegen zon?

De lamellen kunnen tegen de zon, wanneer deze op het water drijven. Door het water worden ze gekoeld. Wanneer de lamellen worden gebruikt op een (bovenwater) oprolsysteem, is het verstandig om deze af te dekken. Zeker wanneer ze in de volle zon zijn opgerold. Solar PVC-lamellen verbranden zonder waterkoeling in de zon. PC-lamellen zijn beter bestand tegen de zon. En zeker bij onderwater oprolsystemen zijn de lamellen goed beschermd.

Onderhoud zwembad

Hoe vaak heeft mijn zwembad(techniek) onderhoud nodig?

Wij raden aan om minimaal een keer per jaar (groot) onderhoud te laten uitvoeren aan uw zwembad(installatie). Het onderhoud bestaat onder andere uit het controleren van de Chloor-/pH-regeling en het nalopen van alle overige apparatuur. Bij goed onderhoud heeft u bijna geen omkijken meer naar uw zwembad tijdens het seizoen.

Hoe maak ik mijn zwembad winterklaar?

Er zijn twee mogelijkheden om uw zwembad winterklaar te maken.

  1. 1. Het zwembad compleet afsluiten.
    Maak de techniek winterklaar. Tap de pomp, filter en leidingen af. Verlaag ook het waterniveau van uw zwembad tot onder de inbouw delen. Sluit de skimmers en waterinspuiters af met doppen zodat er geen water in de leidingen kan komen. Hierdoor kunt u vorstschade voorkomen.
  2. 2. Het zwembad operationeel houden.
    Laat de filterinstallatie (een paar uur per dag) draaien. Hierdoor blijft de waterkwaliteit goed en is er minder werk aan het begin van het seizoen.
    Wanneer er vorst wordt verwacht, dan moet de pomp wel blijven draaien om bevriezing te voorkomen. Mooi Zwembaden heeft hiervoor een handleiding.

Zwembad verlichting

Wat is het verschil tussen RGB en Witte zwembadverlichting?

Er zijn verschillende soorten zwembadverlichting. U kunt kiezen uit Witte of gekleurde (RGB) zwembadverlichting. Met RGB-verlichting kunt u meerdere kleuren instellen. Zelfs een discostand is mogelijk. Verlichting in uw zwembad werkt rustgevend en sfeerverhogend.

Sauna's

Wat is het verschil tussen een Finse sauna en een infraroodcabine?

Er zijn aanzienlijke verschillen tussen de traditionele sauna en de infraroodcabine, en we zetten de belangrijkste verschillen graag voor u uiteen:

Temperatuur: De traditionele sauna maakt gebruik van een oven om op te warmen, waardoor de temperatuur tot wel 90 of 100 graden Celsius kan stijgen. In tegenstelling hiermee wordt de infraroodcabine verwarmd met infraroodstralers, wat resulteert in een temperatuurbereik van ongeveer 45 tot 65 graden Celsius. Dit is een aanzienlijk temperatuurverschil.

Afmetingen: Over het algemeen zijn traditionele sauna’s groter dan infraroodcabines. Onze infraroodcabines zijn al verkrijgbaar vanaf afmetingen van 100 x 94 x 190 centimeter, terwijl onze sauna’s beschikbaar zijn vanaf afmetingen van 208 x 200 x 205 centimeter.

Gebruikswijze: De beleving van een traditionele sauna en een infraroodcabine verschilt op meerdere manieren, met name vanwege het temperatuurverschil. In een traditionele sauna duurt een sessie doorgaans 15 tot 20 minuten, gevolgd door een aanbeveling om een koude tot ijskoude douche te nemen. In een infraroodcabine duurt een sessie meestal 30 tot 45 minuten, gevolgd door een lauwe tot warme douche, wat voldoende is.

Belangrijk: U kent uw eigen lichaam het beste. Als u zich niet prettig voelt, verlaat dan de sauna of infraroodcabine.

Hoe werkt een infraroodcabine?

nfraroodstraling dringt diep door in de bovenste huidlaag zonder deze te verhitten, wat resulteert in een aangename dieptewarmte die door het lichaam wordt geabsorbeerd. Deze warmte stimuleert een verbeterde bloedcirculatie en verhoogt de doorbloeding van de huid. Bovendien leidt de verwijding van bloedvaten in het onderliggende vetweefsel tot een betere doorbloeding van dit weefsel.

De dieptewarmte heeft ook een gunstig effect op vetcellen, waarbij opgeslagen vetzuren worden gemobiliseerd en via het lymfesysteem uit het lichaam worden afgevoerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam verlaten, wat bijdraagt aan een gezondere algehele conditie.

Tijdens deze infraroodsessie kan de hartslag enigszins toenemen, waardoor het lijkt op een lichte vorm van passieve fitnesstraining. Dit biedt voordelen voor het cardiovasculaire systeem en kan dienen als een ontspannende en revitaliserende ervaring.

Bovendien kan een bezoek aan de infrarood sauna na het sporten dienen als een effectieve coolingdown-methode, waardoor de kans op spierpijn aanzienlijk wordt verminderd.

Wat voor infrarood gebruiken wij?

Lange golf infraroodstralers zijn ontworpen om diep in de huid door te dringen, wat resulteert in een aanzienlijke temperatuurverhoging. Deze verhoogde warmte bevordert het natuurlijke zweten, wat gunstig is voor het lichaam. De stralers bieden een verkwikkende en ontspannende ervaring, waardoor ze ideaal zijn voor ontspanningsdoeleinden.

De infraroodstralen hebben ook een gunstige uitwerking op het lichaam, omdat ze kunnen helpen bij het verminderen van stress en het verlichten van spierspanning. Bovendien stimuleren ze de doorbloeding, wat kan bijdragen aan een gezondere huid en algemeen welzijn. Door diep in het weefsel door te dringen, helpen deze stralers het lichaam zich te ontdoen van schadelijke stoffen en bevorderen ze een gevoel van vernieuwde vitaliteit.

Al met al bieden lange golf infraroodstralers een effectieve manier om te ontspannen, te revitaliseren en het welzijn te bevorderen, dankzij hun vermogen om diep in de huid door te dringen en een weldadige warmte te genereren.

Vraag het onze specialisten

Heeft u vragen over webshop producten, heeft u hulp nodig bij de installatie van webshop producten of heeft u vragen over de aanleg van uw Mooi zwembad?

Persoonlijk advies en ondersteuning is bij Mooi zwembaden altijd binnen handbereik. Wij staan u graag persoonlijk te woord om te helpen met een passende oplossing.