Wit met door de klant ontworpen trap| Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar alle referenties

Heerlen – Wit zwembad met speciaal ontworpen trap

Dit schitterende bad hebben wij in Heerlen geplaatst. Dit zwembad heeft de volgende afmetingen: 750 x 375 x 150 centimeter. De klant heeft zelf het ontwerp van de gecombineerde beach en trap gemaakt. Het ingebouwde lamellendeck komt uit de nis, aan de achterzijde van het bad.

Het zwembad heeft een witte kleur, wat zorgt voor een heldere en frisse uitstraling. Door het automatische doseersysteem blijft deze frisse en heldere waterkleur ook constant aanwezig. De door de klant gekozen zwembadrobot zorgt voor een compleet schoon bad.

De lamellen voor dit prachtige zwembad komen uit de nis, welke achter het bad zit. De lichtgrijze PVC lamellen hebben een moderne uitstraling en zorgen ervoor dat het zwembadwater goed zijn warmte behoudt.

Wilt u uw tuin graag voorzien van een zwembad? Stel uw zwembad naar eigen wens samen via onze configurator en vraag een offerte aan.

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Onze referenties

Bekijk onze resultaten

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.