Polypropyleen zwembad met Nis | Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar alle referenties

Zeeland – Lichtgrijs zwembad met solardeck

Dit lichtgrijze zwembad hebben wij mogen plaatsen en installeren in het pitoreske plaatsje Zeeland. Door gebruik te maken van een beach, met een hoektrap, kan het solar lamellendeck stijlvol en modern weggewerkt worden onder deze beach.

De lichtgrijze kleur van het zwembad sluit naadloos aan op het terras en de stijl van de tuin. Door de automatische dosering, bestaande uit chloor en pH, blijft het water constant op de ideale waarde. Hierdoor geniet de klant altijd van schoon en helder zwemwater!

Het zwembad is voorzien van een solar lamellendeck. De kleur blauw, welke dit deck is, geeft het geheel een luxueuze uitstraling. Het solardeck zorgt ervoor dat het zwembad met enkele maanden verlengd kan worden. Afhankelijk van de ligging van het zwembad kan het deck tot wel 7 graden extra het water opwarmen!

Naast het complete zwembad hebben wij ook nog accessoires meegeleverd. Één daarvan is deze zwembadstofzuiger. De Poolstyle Plus van Dolphin maakt het gehele zwembad schoon! Hij gaat over de bodem, de wanden en de tot de waterlijn. Hierdoor heb je meer gemak en ben je minder tijd kwijt aan het onderhouden van je zwembad.

Wilt u uw tuin graag voorzien van een zwembad? Stel uw zwembad naar eigen wens samen via onze configurator en vraag een offerte aan.

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Onze referenties

Bekijk onze resultaten

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.