Antraciet - PolyPropyleen | Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar alle referenties

Heumen – Antraciet zwembad met solar lamellen

In Heumen hebben wij dit prachtige polypropyleen zwembad mogen plaatsen en installeren. Het bad is 7 meter lang, 3,50 meter breed en 1,50 meter diep. Achter het zwembad zit een nis verwerkt, waardoor het solar lamellendeck op moderne en innovatieve wijze uit kan rollen.

Door gebruik te maken van de antraciete kleur krijg je een diepblauwe, oceaanachtige kleurstelling van het water. Dit straalt rust en moderniteit uit, welke naadloos overgaat in de rest van de tuin. Door de trap over gehele breedte is er ruimte voor ontspanning, maar kan het bad ook veilig en gemakkelijk betreden worden.

De solar lamellen, welke transparant van kleur zijn, zorgen voor een enorm goede isolatie van het zwembad. Warmte blijft behouden, en kou kan lastig tot het water reiken. Door de solarfunctie warmen de lamellen ook nog eens het zwembad op. Dit scheelt weer in de energierekening!

Ook namen wij de installatie voor onze rekening. Met de energiezuinige, frequentie gestuurde pomp, het moderne zoutsysteem en pH-regeling, kan de klant altijd genieten van helder, schoon water.

Wilt u uw tuin graag voorzien van een zwembad? Stel uw zwembad naar eigen wens samen via onze configurator en vraag een offerte aan.

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Onze referenties

Bekijk onze resultaten

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.