Wit met hoektrap en beach | Mooi zwembaden
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar alle referenties

Landgraaf – Wit zwembad met op maat gemaakte beach

Dit zwembad hebben wij mogen realiseren voor een klant in Landgraaf. De afmetingen zijn 8 meter bij 3.75 meter breed en 1.50 meter diep. Aan de achterkant is een onderwaternis voorzien waarin de lichtgrijze PVC lamellen kunnen worden opgerold.

Het zwembad heeft een witte kleur, wat zorgt voor een uitnodigende waterkleur, welke ook heel helderblauw is. Het zwembad is uitgevoerd met een speciaal ontworpen beach en een aansluitende hoektrap. De beach is open aan de onderkant, waardoor de zwembadrobot ook onder de beach het bad kan schoonhouden.

Het lamellendeck wordt uitgerold via een nis. Doordat deze nis achter het bad, onder de grond zit, zijn deze modern en strak weggewerkt. De PVC lamellen zorgen ervoor dat het bad goed zijn warmte behoud.

Voor dit zwembad wordt gebruik gemaakt van een automatisch doseersysteem, welke de chloor en pH-waardes constant op de optimale waardes houdt. Met de Inverter warmtepomp kan de klant zijn zwembad meer dan een half jaar heerlijk op temperatuur houden, ook op de minder warme dagen!

Wilt u uw tuin graag voorzien van een zwembad? Stel uw zwembad naar eigen wens samen via onze configurator en vraag een offerte aan.

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Onze referenties

Bekijk onze resultaten

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.