Zwembad hijsen en plaatsen - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar het Kenniscentrum

Zwembad hijsen en plaatsen

Alle berichten

Tijdens het advies gesprek met Mooi zwembaden zal ook bepaald worden hoe het zwembad het best geplaatst kan worden. Afhankelijk van de locatie, situatie en grootte van het zwembad adviseren wij welk type kraan nodig is om het zwembad op zijn uiteindelijke positie te plaatsen. De afmetingen en gewicht is per zwembad verschillend en wordt bij de verkoop altijd aangegeven zodat de juiste kraan geselecteerd kan worden.

Nadat het zwembad is besteld wordt de aflever datum en tijd doorgeven zodat de kraan tijdig ingepland kan worden.

Op de afgesproken plaatsingsdag wordt het zwembad in het gat gehesen. Het zwembad wordt altijd op isolatie platen geplaatst die door Mooi zwembaden van te voren zullen worden aangebracht.

Vanaf de fabriek is het zwembad voorzien van houten balken. De houten balken hebben drie functies: versteviging voor het transport, versteviging tijdens het hijsen maar ook dat het zwembad exact de juiste vorm behoud wanneer deze is geplaatst. Het zwembad is voorzien van hijstouwen en een evenaar is niet nodig.

Let op: op bepaalde locaties is een hijsvergunning nodig, informeer vooraf bij de gemeente of dit nodig is.

Hijsen met een telescoopkraan.
Hijsen met een torenkraan.

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Gerelateerde onderwerpen

Wij helpen u verder

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.