Plunge pool - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan

Kleine zwembaden voor in de tuin, ook wel plunge pools genoemd, winnen aan populariteit. Deze compacte zwembaden, met een maximale diepte van 1,50 meter, dienen niet alleen als verkoelende plek op warme dagen, maar voegen ook een vleugje luxe en ontspanning toe aan jouw tuin.

Plunge pools zien er chique uit en passen dan ook naadloos in verschillende tuinstijlen, variërend van modern en strak tot meer natuurlijk en organisch.

Plunge pools zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en zijn ontworpen om in elke tuin te passen. Wat deze mini-zwembaden extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om ze volledig naar eigen wens samen te stellen. Of je nu kiest voor een zitbank om te ontspannen of alleen een trap voor gemakkelijke toegang, de plunge pools kunnen volledig aangepast worden aan jouw specifieke voorkeuren.

Een mooie eigenschap van plunge pools is de mogelijkheid om ze uit te rusten met een tegenstroominstallatie. Deze mogelijkheid stelt zwemliefhebbers in staat om, ondanks de beperkte ruimte, van een gepersonaliseerde zwemervaring te genieten. De tegenstroominstallatie is instelbaar in verschillende standen, waardoor zowel professionele zwemmers als recreatieve zwemmers hun eigen zwemniveau kunnen kiezen. Een waardevolle toevoeging voor iedereen die graag zwemt, zelfs in een kleinere omgeving.

Naast de veelzijdigheid in ontwerp zijn plunge pools verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast is er keuze uit twee soorten verlichting, waardoor het zwembad ‘s avonds een perfecte ambiance creëert. Dit voegt een extra dimensie toe aan de algehele ervaring en maakt de plunge pool geschikt voor ontspanning na zonsondergang.

In essentie bieden plunge pools niet alleen verfrissing en stijl aan je tuin, maar introduceren ze ook een persoonlijke en op maat gemaakte zwemervaring in een compact formaat. Plunge pools zijn bovendien erg zuinig qua stroomverbruik in vergelijking met grotere zwembaden. Je kunt ze makkelijk afdekken met een zomerafdekking of een lamellenafdekking, die het zwembad ook nog eens opwarmt door middel van de solar functie en daarnaast ook nog eens veiligheid biedt aan kinderen en huisdieren.

Zelf je plunge pool samenstellen? Gebruik hiervoor onze configurator en binnen enkele minuten ontvang je een gepersonaliseerde offerte in je mailbox! Uiteraard kan je ook contact opnemen.

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Gerelateerde onderwerpen

Wij helpen u verder

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.