Maarssen - Lichtgrijs zwembad met ligdeck en lamellen - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar alle referenties

Maarssen – Lichtgrijs zwembad met ligdeck en lamellen

Deze zomer mochten wij in Maarssen dit lichtgrijze polypropyleen zwembad plaatsen en installeren. Dit bad, met de afmeting 8 x 3,75 x 1,50 is voorzien van onze gloednieuwe, exclusieve polypropyleen skimmers, beach en polycarbonaat solar lamellenafdekking.

Bij dit bad hebben we gebruik gemaakt onze exclusieve skimmers, volledig gemaakt van polypropyleen. Deze skimmers lopen naadloos over in het zwembad, waardoor ze prachtig weggewerkt zijn. Achter de skimmers zit een niveauregeling in een bak van polypropyleen gebouwd, tezamen met een skimmermandje.

Doordat de solar lamellen helemaal weggewerkt zijn onder de beach, blijft er, behalve plek om te relaxen met een drankje, genoeg ruimte over voor het zwemmen. Dankzij de trap, welke vastzit aan de beach, kan het zwembad met gemak betreden worden. De tredes van de trap en de beach zelf zijn opgeschuurd, waardoor het zwembad veilig ingestapt kan worden.

Verder is het zwembad voorzien van inspuiters welke in de wand verzonken zijn. Ook heeft de klant qua techniek gekozen voor een inverter warmtepomp, automatisch doseersysteem en variabele, energiezuinige filterpomp. Hierdoor is het zwembad, in combinatie met onze Zenit 15 robotstofzuiger, altijd helderblauw en zwemklaar!

Wilt u ook graag een zwembad in de tuin? Stel dan uw eigen zwembad samen in onze speciaal ontworpen zwembadconfigurator!

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Onze referenties

Bekijk onze resultaten

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.