Zwembad solar Polycarbonaat lamellen - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar het Kenniscentrum

Zwembad solar Polycarbonaat lamellen

Alle berichten

Solar Polycarbonaat of PC Lamellen zijn een mooie en efficiënte manier om het zwembad op te warmen en warm te houden. Solar zwembadlamellen zijn verkrijgbaar in PVC en Polycarbonaat. PVC lamellen biedt Mooi zwembaden niet aan omdat deze snel kunnen verbranden in de zon en een korte levensduur hebben.

De Polycarbonaat Solar lamellen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en types. De beste zwembad lamellen zijn de anti-alg lamellen. Deze zijn extra isolerend en heeft alg-groei minder kans omdat deze lamellen geheel zwart zijn aan de onderkant.

De zwembadlamellen die de meeste warmte genereren door de zon hebben de kleuren blauw en transparant. Silver ziet er erg mooi uit maar weerkaatst het zonlicht waardoor deze minder warmte afgeven.

Polycarbonaat zwembad lamellen hebben een aantal goede eigenschappen: ze hebben een lange levensduur,  zijn slagvast en zijn goed bestand tegen de zon. Zwembadlamellen hebben ook een hoog drijfvermogen waardoor deze ook meer veiligheid geven. 

Let op! Bij een zwembad afgedekt met lamellen is de veiligheid niet gegarandeerd. Toezicht is altijd nodig!

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Gerelateerde onderwerpen

Wij helpen u verder

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.