Gaanderen - Blauw zwembad met beach en lamellen - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar alle referenties

Gaanderen – Blauw zwembad met beach en lamellen

In Gaanderen hebben wij een Mooi zwembad mogen plaatsen van 9 x 3,75 x 1,50, in de blauwe kleur. Dit polypropyleen zwembad is voorzien van een beach (ligdeck) met daaronder een lamellenafdekking verwerkt, voor optimale isolatie en bescherming van het zwembad.

De klant heeft gekozen voor een polycarbonaat solar lamellenafdekking in de transparante kleur. Door de zwarte onderkant van deze lamellen zorgen deze voor extra opwarming van het zwemwater en werkt de afdekking bovendien ook extra isolerend.

polycarbonaat solar lamellen

Ook mochten wij van de klant een hele mooie review ontvangen: “Wij hebben een hele positieve ervaring opgedaan met Mooi zwembaden. vanaf de eerste afspraak op 8 februari 2023 met Bas, waarbij hij direct het vertrouwen van ons kreeg en we het zwembad besteld hebben, inclusief alles vanaf het uitgraven – betonplaat storten – bad plaatsen – aanvullen met stabilisatiezand en het vullen van het bad met bronwater alles liep gesmeerd en binnen 4 weken is alles af!

Met dank aan Mooi zwembaden maar zeker ook dank aan Maaswaal Tuinen, voor de afwerking! Nu maar hopen op een mooie zomer zodat we van al dit moois kunnen gaan genieten. Zeker aan te bevelen! Groetjes uit Gaanderen.”

polypropyleen zwembad blauw - met beach - ligdeck

Het zwembad is voorzien van een chloor en pH-doseersysteem, welke volledig automatisch werkt. Tevens kan de klant altijd genieten van zwemwater van optimale temperatuur met de inverter warmtepomp.

Wilt u ook graag een zwembad in de tuin? Stel dan uw eigen zwembad samen in onze speciaal ontworpen zwembadconfigurator!

collage zwembaden - blauw polypropyleen zwembad

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Onze referenties

Bekijk onze resultaten

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.