Oosterblokker - Antraciet zwembad met hoektrap en zomerafdekking - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar alle referenties

Oosterblokker – Antraciet zwembad met hoektrap en zomerafdekking

Dit voorjaar waren we in Oosterblokker een antracietkleurig polypropyleen zwembad te plaatsen en installeren.

Dit bad van 800 x 375 x 150 centimeter is voorzien van een stijlvolle hoektrap en zomerafdekking voor goede isolatie van het zwembad. In de winter wordt het bad hermetisch afgesloten met een van onze speciale winterzeilen.

Een antracietkleurig zwembad zorg voor een rustige, stijlvolle, natuurlijke waterkleur. Door gebruik te maken van antraciet zijn er enorm veel mogelijkheden om alles om het zwembad heen naar wens aan te kleden!

Door te kiezen voor een hoektrap wordt de zwemruimte optimaal benut. Een stijlvolle oplossing welke volledig opgaat in het zwembad. Doordat de treden opgeschuurd worden is het zwembad veilig in en uit te stappen.

De zomerafdekking zorgt voor een goede isolatie en warmtebehoud. Doordat wij gebruik maken van een GeoBubble zomerafdekking met zwarte onderkant, wordt het zwembad ook nog extra verwarmd. Dat scheelt weer in de energiekosten, ondanks onze, al energiezuinige, warmtepompen! Bovendien worden onze zomerafdekkingen geleverd met een eenvoudig te bedienen oprolsysteem.

In samenwerking met onze trouwe partner Maaswaal Tuinen is dit zwembad geplaatst en geïnstalleerd in slechts twee dagen. Behalve dat wij door onze ervaren leveranciers snel kunnen leveren, zorgen wij er ook voor dat u, in samenwerking met onze partners, snel kan zwemmen en optimaal kan genieten van uw Mooi zwembad!

Wilt u ook graag een zwembad in de tuin? Stel dan uw eigen zwembad samen in onze speciaal ontworpen zwembadconfigurator!

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Onze referenties

Bekijk onze resultaten

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.