Wat voor soorten zwembaden zijn er voor in de tuin? - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar het Kenniscentrum

Wat voor soorten zwembaden zijn er voor in de tuin?

Als je op zoek bent naar manieren om je tuin te upgraden, kan een zwembad een geweldige toevoeging zijn. Er zijn verschillende soorten zwembaden beschikbaar die geschikt zijn voor in de tuin. Hieronder bespreken we de meest voorkomende types.

Inbouwzwembaden

Inbouwzwembaden zijn permanent en worden geïnstalleerd in de grond. Ze zijn duurder dan opzetzwembaden, maar bieden wel meer mogelijkheden voor maatwerk en ontwerp. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en maten en je hebt meer opties voor extra functies, zoals jets en verlichting. Mooi zwembaden is specialist in de aanleg van inbouwzwembaden gemaakt van Polypropyleen.

Zwemspa’s

Zwemspa’s combineren een zwembad en een spa in één. Ze zijn over het algemeen kleiner dan traditionele zwembaden, maar bieden wel een krachtige stroming waardoor je kunt zwemmen op één plek. Ze zijn ook uitgerust met verschillende soorten jets en kunnen worden gebruikt voor hydrotherapie en ontspanning. Op aanvraag kan Mooi zwembaden deze leveren.

Natuurlijke zwembaden

Natuurlijke zwembaden zijn ontworpen om eruit te zien als een natuurlijk meer. Ze zijn gevuld met planten en biologische filters in plaats van chemicaliën om het water schoon te houden. Dit type zwembad kan duur zijn om te installeren, maar biedt wel een unieke en milieuvriendelijke optie. Mooi zwembaden heeft deze baden niet in zijn assortiment zitten en levert alleen Polypropyleen zwembaden voor in de tuin.

Opzetzwembaden

Opzetzwembaden zijn een populaire keuze vanwege hun draagbaarheid en betaalbaarheid. Ze kunnen gemakkelijk worden opgezet en gedemonteerd, en je hebt geen speciale installatie nodig. Er zijn verschillende maten en vormen beschikbaar, zodat je er een kunt kiezen die past bij de grootte en de stijl van jouw tuin. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op via ons contact formulier.

Zwembad in de tuin afhankelijk van je budget

Bij het kiezen van een zwembad voor jouw tuin is het belangrijk om te kijken naar de grootte van je tuin, jouw budget en jouw persoonlijke behoeften. Er zijn verschillende soorten zwembaden beschikbaar die geschikt zijn voor elk type tuin en elke smaak. Met de juiste keuze kun je genieten van een koele duik in jouw eigen achtertuin, wanneer je maar wilt!

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Gerelateerde onderwerpen

Wij helpen u verder

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.