Wat voor infrarood gebruiken wij? - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar het Kenniscentrum

Wat voor infrarood gebruiken wij?

Lange golf infraroodstralers zijn ontworpen om diep in de huid door te dringen, wat resulteert in een aanzienlijke temperatuurverhoging. Deze verhoogde warmte bevordert het natuurlijke zweten, wat gunstig is voor het lichaam. De stralers bieden een verkwikkende en ontspannende ervaring, waardoor ze ideaal zijn voor ontspanningsdoeleinden.

De infraroodstralen hebben ook een gunstige uitwerking op het lichaam, omdat ze kunnen helpen bij het verminderen van stress en het verlichten van spierspanning. Bovendien stimuleren ze de doorbloeding, wat kan bijdragen aan een gezondere huid en algemeen welzijn. Door diep in het weefsel door te dringen, helpen deze stralers het lichaam zich te ontdoen van schadelijke stoffen en bevorderen ze een gevoel van vernieuwde vitaliteit.

Al met al bieden lange golf infraroodstralers een effectieve manier om te ontspannen, te revitaliseren en het welzijn te bevorderen, dankzij hun vermogen om diep in de huid door te dringen en een weldadige warmte te genereren.

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Gerelateerde onderwerpen

Wij helpen u verder

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.