Jouw tuin compleet maken met een poolhouse? - Mooizwembaden.nl
Voor het mooiste zwembad in de tuin!
Vraag brochure aan
Terug naar het Kenniscentrum

Jouw tuin compleet maken met een poolhouse?

Alle berichten

Creëer luxe en comfort met onze op maat gemaakte poolhouses

Of je nu een verkwikkende duik wilt nemen, wilt ontspannen in de zon of wilt genieten van gezellige momenten met vrienden en familie, een zwembad is de ultieme toevoeging aan je buitenruimte. Maar wat als je die ervaring kunt verrijken met een stijlvol en functioneel poolhouse? Bij ons kun je jouw droompoolhouse geheel naar eigen wens samenstellen, waardoor je buitenleven naar een nieuw niveau wordt getild.

Unieke Ontwerpmogelijkheden met Onze 3D Configurator

Wij begrijpen dat elk huis anders is, en daarom bieden wij de mogelijkheid om je poolhouse geheel op maat te maken. Op onze website kun je jouw ideale buitenverblijf geheel naar eigen wens samenstellen. Het beste van alles is dat je direct het ontwerp kunt bekijken met behulp van onze geavanceerde 3D-configurator. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe jouw poolhouse eruit zal zien voordat het zelfs maar wordt gebouwd.

Flexibiliteit in Formaat en Gebruiksmogelijkheden

Jouw poolhouse geheel op eigen formaat samen te stellen. Of je nu een compacte ruimte wilt of juist groots wilt uitpakken, de keuze is aan jou. Onze buitenverblijven kunnen vrijstaand worden geplaatst of worden samengesteld als aanbouw aan een bestaande structuur, waardoor je maximale flexibiliteit hebt bij het integreren van het poolhouse in jouw buitenruimte.

Stijlvolle Materialen voor Tijdloos Design

Bij de realisatie van jouw poolhouse heb je de keuze uit diverse materialen. Of je nu de voorkeur geeft aan de warmte van hout of de transparantie van glas, wij kunnen het voor je realiseren. Combineer modern design met authentieke elementen en creëer zo een poolhouse dat perfect past bij de stijl van jouw woning en omgeving.

Functioneel en Comfortabel

Maak jouw poolhouse compleet door het toevoegen van een aparte technische ruimte, ideaal voor het onderhoud van jouw zwembadinstallatie. Wil je nog verder gaan? Overweeg dan om een badkamer en een omkleedruimte toe te voegen, zodat jouw poolhouse een plek wordt waar zowel ontspanning als functionaliteit samenkomen.

Montage op Maat

Of je nu handig bent en de montage zelf wilt doen, of het liever overlaat aan professionals zoals wij of een hovenier/aannemer, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden flexibele montageopties, zodat je het poolhouse krijgt waar je van droomt, op de manier die het beste bij jou past.

Ontdek de Mogelijkheden in Onze Webshop

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek de diverse opties om jouw ideale poolhouse te realiseren. Of laat je door ons informeren over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Maak van jouw buitenruimte een oase van luxe en comfort met een op maat gemaakt poolhouse.

Of u nu op zoek bent naar een poolhouse, overkapping of aanbouwveranda, alles is mogelijk! Van plat dak tot zadeldak en van hout gemaakte tot Steel Look buitenverblijven. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen!

Op zoek naar advies?

Vraag het onze specialisten

Gerelateerde onderwerpen

Wij helpen u verder

Neem vandaag de eerste stap

Op onze website kunt u met onze configurator geheel vrijblijvend eenvoudig uw zwembad samenstellen. Door te variëren in grootte en opties kunt u uw zwembad samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Nadat u uw zwembad heeft samengesteld nemen wij contact met u op om de offerte door te nemen en eventueel een advies- en inmeet afspraak in te plannen.